Despre noi

Imprimare
Created on 08 Iulie 2012 Hits: 80068

 

Copii cu revista

Prima idee de creare a unei reviste pentru copii a apărut încă în august 2006. Noi, soţii Stela şi Valentin Stîncă, eram preocupaţi de educaţia şi dezvoltarea fiul nostru Cristian, care la acel moment avea vârsta de 2,5 ani. Fiind în permanentă căutare de materiale ce conţineau informaţii despre dezvoltarea multilaterală a copiilor, am ajuns la ideea creării unei publicaţii, ce ar conţine toate aceste materiale. Astfel au fost puse bazele apariţiei revistei "Spiriduşii".

Printre variantele iniţiale de denumire ale revistei au fost "Poznaşii", "DeCeluşii", "Ghiduşii"... . Ne-am oprit la "Spiriduşii", căci acest nume induce copilul într-o lume de poveste, plină de taine şi miracole, totodată spiriduşii sunt acei copii isteţi şi poznaşi, curioşi şi dornici de a cunoaşte lumea înconjurătoare. Spiriduşii din poveşti sunt, de fapt, nişte fiinţe mistice, ocrotitori ai naturii. Şi acest simbol cât se poate de bine se potrivea scopurilor noastre. Astfel, am inventat 7 spiriduşi, ce au devenit îndrumători fideli ai copiilor în descoperirea tainelor acestei lumi. Fiecare – cu caracterul şi menirea sa, cu aptitudini şi cunoştinţe deosebite. Aceşti spiriduşi au devenit cu timpul purtători ai rubricilor din reviste.

 

Pentru a realiza ideea, am înfiinţat în decembrie, 2006 întreprinderea Publicaţia Periodică Revista "Spiriduşii" SRL. Prima ediţie a revistei a ieşit de sub tipar în ianuarie 2007. În luna martie a aceluiaşi an a fost editat suplimentul revistei – Cartea de colorat – care în anul 2010 a fost redenumit în "Cartea cu enigme".

Din anul 2008 a apărut posibilitatea de a perfecta abonamente la publicaţiile noastre. De atunci sute de copii se bucură de primirea revistei la domiciliu, iar părinţii lor – de o economie considerabilă.

 

Chiar de la prima apariţie şi până în prezent, revista "Spiriduşii" duce o viaţă activă împreună cu partenerii săi, făcând donaţii, oferind premii în diverse concursuri, susţinând copiii, părinţii, pedagogii şi pe toţi cei ce le doresc tuturor copiilor un viitor mai curat şi mai luminos.

 

Comentarii   

 
-1 #1 galina 23-06-2015 16:40
:roll:
Citat
 

Autentificare

Autentificare utilizând reţele sociale


Ultimele ştiri

Ultimele oferte şi concursuri

Copyright © 2022 Spiridusii. Toate drepturile rezervate.