Distribuţie

Imprimare
Created on 20 Iulie 2012 Hits: 8168

Ne dorim mult ca publicaţiile noastre să fie disponibile pentru toţi copiii atât în ţara noastră cât şi peste hotarele ei. De aceea punem la dispoziţia Dumneavoastră mai multe modalităţi de distribuire a revistei.

Vânzare cu amănuntul. Această modalitate de vânzare este disponibilă pentru toţi locuitorii ţării prin intermediul chioşcurilor de presă, oficiilor poştale, librăriilor, magazinelor. Lista deplină cu adresele şi/sau telefoanele acestora o găsiţi pe pagina "Vânzare cu amănuntul".

Vânzări angro. La procurarea a 100 şi mai multe publicaţii achiziţia se consideră angro. La moment publicaţiile pot fi procurate la preţuri angro doar de la depozitul redacţiei. Urmăriţi pagina cu ofertele curente pentru a afla despre posibile reduceri. Dacă doriţi să faceţi o comandă deosebit de mare sau doriţi să faceţi în avans o comandă mai mare a publicaţiilor în proces de elaborare, contactaţi-ne şi vom discuta condiţiile.

Difuzare prin abonament. Este disponibilă pentru toţi doritorii din ţară şi de peste hotare care au un domiciliu permanent. Achitarea se face în avans, cu un preţ mai mic decât cel de vânzare cu amănuntul, iar livrarea este efectuată prin intermediul poştei. Perfectarea abonamentelor se efectuează la redacţie, la orice oficiu poştal din ţară sau on-line pe site. Mai multe detalii citiţi pe pagina "Difuzare prin abonament". Urmăriţi ofertele curente pentru mai multe surprize.

Vânzări on-line. Suntem în proces de dezvoltare a posibilităţii de procurare a publicaţiilor din magazinele on-line. Vă vom informa neapărat despre schimbările făcute în pagina "Noutăţi".

Adaugă comentariu

Comentează doar la temă, folosind un limbaj decent şi fără atacuri la persoană. Nu se admite publicitatea.


Codul de securitate
Actualizează

Autentificare

Autentificare utilizând reţele sociale


Ultimele ştiri

Ultimele oferte şi concursuri

Copyright © 2022 Spiridusii. Toate drepturile rezervate.